• ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!

Proprietarul acestui site

Iuliana  Kuruc

Iuliana Kuruc

kuruciuliana@yahoo.com

0720/897750

Skype: kuruc.iuliana

Oradea- Biharia

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Actual

Articole recente în blog

CUM SA REUSESTI IN NETWORK MARKETING??

2017. noiembrie 27. luni

Viziteaza Malayzia in 2018

2017. iunie 5. luni

Site-urile mele externe

maghiară kuruc.dxn.hu

maghiară

Buna ziua vă salut cu drag - pe pagina  mea  web!

Numele  meu este Iuliana Kuruc, mama a doi copiii,sunt o persoană optimistă, deschisă la noutăţi,cu o dorinţa arzătoare - cautând o cale de iesire din " sclavia" sistemului , - unde am petrecut din păcate 25 de ani-(ptr. vechime  si Pensie  !! apropo   pensie ---   ştim ,dupa statisticile arătate. ca .....Suntem prima generaţie care nu va prinde pensia de la stat!!!) M-am înscris la multe afaceri în sistem Multi Level Marketing , si nu am ajuns în niciuna la " Varful Muntelui" cum s-ar zice, pentru   că nu am avut  Motivaţia   *  pentru   produse sau financiar -( adică  unde costul de intrare era foarte mare).  Intr-o -zi  am întilnit un prieten care ma- invitat la o cafea  - spunând că este "  Sănătoasa"  cu" Ganoderma"..... - după ce am servit

cafeaua şi ceaiul  -  am decis :-Asta îmi trebuie şi mie - fiindcă  , aroma şi gustul  m-au  convins cu profunzime si -  Atentie !!!! nu mai am arsuri la stomac!!!! Poate şi tu suferi de  aceasta . Cafeaua ganoderma DXN neutralizează acidul produs de organism, consumând-o, înlătură arsurile din stomac. Cu consumul permanent şi exclusiv (dacă doriţi să constataţi efectele reale, să nu consumaţi alte feluri de cafele pe lângă aceasta) se poate ajunge la reglarea tensiunii arteriale. O pot consuma şi hipertensivii. Ciuperca ganoderma este o plantă medicinală, care nu are efecte secundare, nici după un consum îndelungat. Îmbunătăţeşte capacitatea de autoapărare a organismului. Oamenii sunt predispusi să omită administrarea zilnică a vitaminelor necesare, sau din motive financiare renunţă la suplimentele nutritive obişnuite. Dar ati  auzit pe cineva sa- uite  sa-si  bea Cafeaua de dimineata!!!! NU ''.'O CAFEA EXCEPTIONALA SI SANATOASA , care te va ajuta  sa ai un corp  sanatos plin de energie, te va detoxifia  si te va ajuta sa dai jos kilogramele in plus .

 Si  acum  va   mai prezint  o mărturie : acum 2 ani  am fost la medicul ginecolog pentru o consultaţie -  şi  mi-a  diagnostizat  -UN Fibron la uter (- pe care) - sigur  prima reactie al doctorului: - trebuie să va  operez >>  dar  nu  ma-m lasat- pentru că am ştiut  că am ceva în mîna mea care mă poate vindeca fără să fiu  operată-.   Dupa   ce am consumat produsele Ganoderma - mi-a trecut fibronul, am multa energie ,o stare de bine  si analizele de curand sunt exceptionale.Ajuta si la slabit e un puternic antioxidant.. deci e foarte SUPER. Poate şi tu ai în jurul  tău oameni care suferă cu  probleme de asa fel sau altul. Din acest motiv - vreau să   promovez  şi  să popularizez aceste produse." cu rezultate miraculoase - asa ca ; VA RECOMAND CU TOATA INCREDEREA/// numai  SANATATE...

Compania DXN " intrat în Europa  (Ungaria) în anul 2009 -  îmi  da toate   posiblitatile şi  ajutor    de care am nevoie . Afacere pe internet - daca te inregistrezi   primesti gratuit o pagina web, pentru a construi o retea  cât mai mare . on - line !!!!- si cu SUCCES!!! --  pentru că succesul tău este şi al meu.

  --" Nici o misiune  nu este mai nobilă decât aceea de aţi sluji aproapele - de a-l ajuta să reuşească în viaţă."

 +  Alan  Loy McGinnis"

Din partea firmei DXN, notată la bursa malaiziană, prezentă de 17 ani pe pieţele mondiale, avînd peste 5 millione de membrii, căutăm persoane active, creative, capabile să influenţeze opinia altora, viitori lideri pentru deschidera pieţei europeene! DXN este firma cea mai mare de cultivare şi distribuţie de produse bio - ganoderma şi spirulina. Calitate excepţională la un preţ rezonabil!

Dacă  doreşti    sa devii  un consumator inteligent   sau  colaborator  şi prieten cu mine  te aştept.Merită să intri şi tu în marea noastră familie, nu vei regreta!! Profită de această oportunitate ,precum am făcut şi eu..-aici  ai posibilitatea :

aici te poți înregistra

 

sau    mai multe informaţii:  nr.. tel : 0720-897-750  //  mail ; kuruciuliana@yahoo.com   -   skype- kuruc.iuliana

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.