Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2017 februarie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

feb

28

De ce este important marketingul prin viu grai?

28. februarie 2017 marţi

Știați că marketingul prin viu grai (WOM) contribuie cu 13% la vânzările globale, ceea ce înseamnă șase trilioane de dolari? Companiile care cresc o fac și datorită faptului că realizează importanța acestui tip de promovare. Potrivit lui Jim Baer, 92% dintre consumatori au încredere în recomandările făcute de oameni pe care cunosc personal. Recenziile online atrag și ele 70% din încrederea în brandul tău. Așa că marketingul prin viu grai trebuie apreciat de vânzătorii direcți.
 
De altfel, WOM contribuie de cinci ori mai mult în vânzări decât publicitatea în media. În plus, 28% dintre consumatori recunosc că acest gen de marketing este cel mai important factor în a întări sau a slăbi încrederea într-un brand, iar 64% dintre specialiștii în marketing îl consideră cel mai eficient mod de promovare.   
 
În plină eră a tehnologiei, 82% dintre respondenți folosesc WOM pentru a spori cunoașterea brandului lor, iar 43% se așteaptă ca marketingul prin viu grai să le crească afacerile. 70% sunt deciși să mărească cheltuielile pentru WOM online, iar 29% – pentru cel offline.
 
Potrivit studiului făcut de Nielsen, doar 6% dintre cei intervievați susțin că stăpânesc marketingul prin viu grai. O explicație pentru acest procent mic ar fi că specialiștii în marketing din ultima perioadă au fost preocupați în a „colecta”, în loc să-și concentreze eforturile pe a se „conecta”.
 
Altfel spus, brandurile au fost mai interesate de numărul de urmăritori, abonați, vizitatori etc. Deși este mai bine să ai o mie de clienți fideli decât 10.000 de fani care nici măcar nu-și vor aminti cum au ajuns să dea like la pagina ta.
 
Potrivit unui studiu al Universității Goethe, clienții care au primit referințe despre o marcă sunt cu 18% mai susceptibili de a rămâne fideli decât ceilalți consumatori. O recomandare de la un prieten, un membru al familiei sau un coleg de muncă are mai multă greutate.
 
Marketingul prin viu grai poate crea un buzz pentru o marcă fără cheltuieși prea mari pentru promovare. Asta pentru că marketingul prin viu grai se răspândește cu ușurință via Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, LinkedIn sau prin e-mail, printre altele.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

nov

30

Cum să fii o femeie întreprinzătoare de succes

30. noiembrie 2016 miercuri

Doamnelor, timpul afirmării femeilor este ACUM  !!!!

Imaginati-va:

Niciodată să nu vă mai gândiţi de unde să vă asigurati venitul lunar...

Niciodată să nu vă mai îngrijoraţi de datorii sau plăţi...

Fără preocupari legate de bunăstarea familiei, sau de anii de vechime pentru pensie...

Siguranţa permanentă dată de un venit substanţial care se va revărsa continuu în casa dumneavoastră, într-o abundenţă suficientă pentru a vă permite acele lucruri extra în viaţă care sunt cele mai importante pentru dumneavoastră şi cei dragi dumneavoastră...

Pentru fiecare dintre noi acele lucruri personale sunt diferite. Dacă aţi avea suficienţi bani adunaţi lunar cu regularitate în contul personal, ştiţi că aţi putea trăi aşa precum vă doriţi cu adevărat şi v-aţi putea dedica mult timp acelor dorinţe şi pasiuni mari aşteptate cu nerăbdare.

Ştiţi care este partea cea mai fascinantă? Puteţi să vă schimbaţi şi dumneavoastră tot viitorul! Încet, contiunuu şi în mod deliberat. Puteţi deveni pline de încredere, cu recompense personale, să îi ajutaţi pe alţii şi să fiţi şi plătite.

Indiferent ce viaţă aveţi în prezent, fie că sunteţi salariată, casnică sau mamă, fie că trăiţi alături de un bărbat bun sau alături de unul care va apreciază mai puţin decât doriţi, indiferent dacă sunteţi angajată într-o funcţie executivă!

Vă puteţi dezvolta un stil de viaţă deosebit de plăcut, mai repede decât credeţi, doar dacă vă hotărâţi să încercaţi!

Tot ce trebuie să faceţi este să vă informaţi, să vă implicaţi şi să porniţi.

Sunt fericită pentru că acum sunt stăpână pe propria mea viaţă. Este o plăcere deosebită! Când eşti stăpân pe propria ta viaţă, ai timp şi bani să faci tot ce este important pentru tine: să petreci mai mult timp cu cei dragi, cu familia, cu soţul, cu copiii şi chiar să îi educi. Aveţi timp şi bani pentru ocazii speciale sau pentru hobby-urile favorite.

Majoritatea oamenilor nu ştiu că există o alternativă la munca de salariat. Ei nu ştiu că există o oportunitate aşa de extraordinară. Puteţi începe să lucraţi în afara orelor de serviciu cu o normă parţială, apoi, după câteva luni, sau poate chiar un an sau doi de ore suplimentare...venitul dumneavoastră va ajunge la nivelul la care veţi putea lua această decizie: de a demisiona din serviciu şi de a lucra doar în Network Marketing.

Punctul meu de vedere este următorul:

Dumneavoastră decideţi câte ore doriţi să lucraţi.

Dumneavoastră decideţi unde doriţi să lucraţi.

Dumneavoastră decideţi cu cine doriţi să lucraţi.

Dumneavoastră alegeţi ce este mai potrivit pentru nevoile, gusturile şi stilul dumneavoastră de viaţă.

Totul se reduce la a avea de unde alege, datorită timpului, a libertăţii şi volumului banilor.

Dar iată şi cel mai entuziasmant lucru: cu cât împărtăşiţi mai mult alora din beneficiile produselor companiei în a ajuta alţi oameni, cu atât creşte venitul personal şi şansele, libertatea şi fericirea pe care o visaţi.

Puteţi fi foarte fericită şi încrezătoare dacă faceţi o afacere Network Marketing.

 

Să privim o zi obişnuităa

8 ore de somn

8 ore de lucru

2 ore pentru organizare: transport, gătit, curăţat, aprovizionare.

 

Cât timp din viaţa de zi cu zi vă aparţine doar dumneavoastră? Cât timp vă dedicaţi personal?

În schimb, în Network Marketing, după o anumită perioadă, aveţi controlul asupra timpului şi libertăţii. Nu veţi face totul singură, dar cu ajutorul echipei, veţi reuşi!

Dumneavoastră sunteţi Şeful!

Gata cu munca plină de stres, plictisitoare şi interminabilă!

Tot ce trebuie să faceţi este:

Să doriţi să câştigaţi destui bani pentru a va schimba viaţa.

Să vă implicaţi şi să folosiţi produsele sau serviciile companiei la care aţi aderat.

Să învăţaţi şi să vă instruiţi astfel încât să ştiţi ce aveţi de făcut şi ce nu trebuie să faceţi.

Împărtăşiţi şi sprijiniţi, împărtăşiţi şi sprijiniţi

Aveţi răbdare şi persistaţi în timp ce afacerea dumneavoastră creşte, încet la început, apoi mai repede şi mai repede.

Cât este de dificil?

Majoritatea celor care nu au reuşit în trecut, probabil că nu au avut succes din cauza unor motive:

Nu au înţeles într-adevăr cum să reuşească, sau cât timp le va lua

Nu au primit instruirea corespunzătoare şi sprijin constant

Nu s-au implicat în companiile potrivite care au produsele şi sau serviciile care să le fie pe plac, în care să creadă şi pe care au crezut că le pot recomanda.

Nu au crezut în propria persoană sau în sponsorii lor.

Dacă vă îndoiţi, veţi renunţa. Dar dacă vă veţi încăpăţâna şi veţi spune „Nu voi renunţa niciodată, indiferent cât timp durează!”, veţi câştiga pe plan financiar şi veţi fi stăpână pe afacere. Nu puteţi pierde decât dacă renunţaţi. Mii de oameni au succes în Mulţi Level Marketing. Acum rămâne doar să învăţaţi să puneţi în aplicare ceea ce au făcut şi alţii.

Network Marketingul este un sistem care nu se prăbuşeşte nicioadata şi care vă poate asigura o viaţă minunată, alături de cei dragi. Aceasta este singura industrie care vă poate oferi totul. Mult timp şi mulţi bani ca să vă puteţi bucura de o viaţă personala bogată.

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

mai

17

Cinci principii către succes în MLM

17. mai 2016 marţi

Multi-level marketingul este minunat, arată un material postat de Entrepreneur.com, semnat de Rod Nichols, fiind singura formă de afacere care oferă şanse egale de început tuturor. Cu alte cuvinte, fiecare poate fi de succes în industria lui. Iar cea mai bună parte este că deja alţii au bătătorit calea spre succes, aşa că trebuie doar să observi ce au făcut şi să urmezi pista. Sunt lucruri pe care ai să le tot auzi, cum ar fi principiile către succes în MLM. Iată-le pe cele mai bune cinci:

1.       Lasă-te învăţat. MLM este o afacere a duplicării. Cei care au deja succes vor împărtăşi secretele lor către succes, iar tu trebuie să asculţi şi apoi să faci ce ţi se spune.  Oamenii de succes în MLM au fost pe acolo, au păţit asta – şi au plătit preţul ca să o dovedească – aşa că lasă-te învăţat şi duplică succesul lor.

2.       Dezvoltă-ţi visurile, ţelurile şi obiectivele. Studiile au arătat că foarte puţini oameni şi-au scris undeva visurile şi ţelurile, chiar cei care au atins niveluri mai de succes. Identifică-ţi, mai întâi, visurile. Pentru tine, dacă timpul şi banii nu ar fi obstacole, cum ar arăta viaţa ta? Descrie casa visurilor tale în cele mai mici amănunte. La fel, fă-ţi o imagine în minte despre maşinile, vacanţele, garderoba, stilul de viaţă pe care le visezi, şi tot aşa. Din acele visuri, dezvoltă-ţi ţelurile. Un vis este imaginea de ansamblu, iar ţelurile sunt paşii care te vor duce la visuri. De exemplu, să zicem că maşina visurilor tale este un Mercedes SL65, care costă 225.000 de dolari, la o rată lunară de 3.800 de dolari. Ar fi necesară o creştere a veniturilor tale, astfel încât ţelul tău ar trebui să fie să-ţi creşti venitul lunar la, să spunem, 10.000 de dolari. Apoi, sparge ţelurile în obiective mici (în exemplul de mai sus, asta ar însemna lucrurile pe care ar trebui să le faci pentru a-ţi creşte venitul lunar la 10.000 de dolari). Trebuie să-ţi revizuieşti visurile, ţelurile şi obiectivele în fiecare zi, astfel încât să-ţi poţi decide activităţile zilnice.

3.       Munca. Network marketingul a produs, probabil, mai mulţi milionari decât oricare altă industrie şi, deşi fiecare din acei oameni şi-a clădit afacerea în companii diferite, cu metode diferite, cu toţii au un lucru în comun – munca. MLM nu este o schemă de îmbogăţire rapidă; numai prin muncă asiduă vei putea ajunge bogat. Una din marile diferenţe dintre cei care eşuează şi cei care reuşesc, în opinia mea, este nivelul de muncă. Majoritatea celor care au eşuat şi-au tratat afacerea MLM ca pe un hobby, lucrând atunci când aveau ceva timp liber. Spre deosebire de ei, oamenii de top lucrează pentru afacerea lor în fiecare zi. Să spunem că, după o evaluare minuţioasă a programului tău, nu poţi dedica decât 10 ore pe săptămână afacerii tale. Ia-ţi un calendar zilnic şi blochează acele intervale orare. Nu uita, munca nu înseamnă îndosariere, să te uiţi pe e-mail sau pe internet. Munca în MLM înseamnă prospectare, prezentări, urmărire (following up), înregistrarea de noi asociaţi, pregătire şi sprijin. La început, ar trebui să-ţi petreci 90% din timp prospectării, prezentărilor, following up-ului şi să înregistrezi oameni noi. Pe măsură ce afacerea ta creşte, poţi să dedici mai mult timp pregătirii (training) şi sprijinului (support). Dar niciodată, vreodată, să nu opreşti prospectarea, pentru că altfel afacerea ta moare.

4.       Fii tenace „în formă continuată”. Cei mai mulţi dintre cei din network marketing renunţă prea devreme. Ei se aşteaptă să facă 10.000 de dolari din prima lună, iar când nu reuşesc, pleacă. Numai că ia ceva timp să-ţi construieşti afacerea MLM. Va trebui să iei contact cu mulţi oameni, să faci multe prezentări şi să suporţi un procentaj mare de refuzuri. Cu toate astea, persoana care este tenace în mod constant va reuşi. Dacă vei duplica un sistem de succes, singurul obstacol care stă în calea succesului este timpul. Când lucrurile arată sumbru, continuă. Mai dă un telefon. Mai vorbeşte cu o persoană. Mai fă unfollow-up. Dacă eşti în compania MLM potrivită, nu trebuie să renunţi niciodată pentru că vei avea succes în cele din urmă.

5.       Fă-ţi un milion de prieteni. Sfatul care a avut cel mai mare impact asupra succesului meu în network marketing a fost să merg pe ideea să-mi fac un milion de prieteni, mai curând decât să fac un milion de dolari. best friendsNu poţi fi de succes în network marketing decât dacă îi ajuţi pe alţii să aibă succes. Aşa că du-te şi fă-ţi câţiva prieteni noi pe care să-i ajuţi să aibă succes în afacerea ta. Uită de ce vrei şi ce-ţi trebuie şi ajută-i pe aceşti prieteni. Acest concept se numeşte „conducere a servitorului” (servant leadership) – conduci prin a-i servi pe cei pe care-i conduci. Cu cât îţi faci mai mulţi prieteni şi îi serveşti, cu atât succesul tău în network marketing va fi mai mare.

 

Aceste cinci principii către succes nu sunt decât începutul. Cu siguranță sponsorul tău şi liniile tale superioare au propriile liste, aşa că nu uita să-i întrebi cum au devenit ei de succes. Şi, în final, pricepe aceasta: una este să ai ştiinţa, cu totul altceva este să faci realmente ce ai învăţat. Aşa că fii unul care aplică ce a aflat şi vei vedea cum afacerea şi veniturile tale explodează!

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

mar

2

Produs nou in oferta DXN TEA TREE CREAM

2. martie 2016 miercuri

<Ccremă cu ulei din arbore de ceai  pentru tratarea acneei şi a înţepăturilor de insecte.

 

teafaolajoskrem

 

 

 Crema cu ulei din arbore de ceai este o cremă calmantă, produs din ulei pur de arbore de ceai. Uleiul din arbore de ceai se absoarbe rapid în piele.

 

Crema cu ulei din arbore de ceai este adecvată pentru curăţarea şi protecţia igienică a pielii. Poate fi folosită local pentru calmarea mâncărimii şi iritaţiei pielii cauzate de înţepături. 

 

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

ian

21

Cinci principii către succes în MLM

21. ianuarie 2016 joi

Multi-level marketingul este minunat, arată un material postat de Entrepreneur.com, semnat de Rod Nichols, fiind singura formă de afacere care oferă şanse egale de început tuturor. Cu alte cuvinte, fiecare poate fi de succes în industria lui. Iar cea mai bună parte este că deja alţii au bătătorit calea spre succes, aşa că trebuie doar să observi ce au făcut şi să urmezi pista. Sunt lucruri pe care ai să le tot auzi, cum ar fi principiile către succes în MLM. Iată-le pe cele mai bune cinci:

1.       Lasă-te învăţat. MLM este o afacere a duplicării. Cei care au deja succes vor împărtăşi secretele lor către succes, iar tu trebuie să asculţi şi apoi să faci ce ţi se spune.  Oamenii de succes în MLM au fost pe acolo, au păţit asta – şi au plătit preţul ca să o dovedească – aşa că lasă-te învăţat şi duplică succesul lor.

2.       Dezvoltă-ţi visurile, ţelurile şi obiectivele. Studiile au arătat că foarte puţini oameni şi-au scris undeva visurile şi ţelurile, chiar cei care au atins niveluri mai de succes. Identifică-ţi, mai întâi, visurile. Pentru tine, dacă timpul şi banii nu ar fi obstacole, cum ar arăta viaţa ta? Descrie casa visurilor tale în cele mai mici amănunte. La fel, fă-ţi o imagine în minte despre maşinile, vacanţele, garderoba, stilul de viaţă pe care le visezi, şi tot aşa. Din acele visuri, dezvoltă-ţi ţelurile. Un vis este imaginea de ansamblu, iar ţelurile sunt paşii care te vor duce la visuri. Trebuie să-ţi revizuieşti visurile, ţelurile şi obiectivele în fiecare zi, astfel încât să-ţi poţi decide activităţile zilnice.

3.       Munca. Network marketingul a produs, probabil, mai mulţi milionari decât oricare altă industrie şi, deşi fiecare din acei oameni şi-a clădit afacerea în companii diferite, cu metode diferite, cu toţii au un lucru în comun – munca. MLM nu este o schemă de îmbogăţire rapidă; numai prin muncă asiduă vei putea ajunge bogat. Una din marile diferenţe dintre cei care eşuează şi cei care reuşesc, în opinia mea, este nivelul de muncă. Majoritatea celor care au eşuat şi-au tratat afacerea MLM ca pe un hobby, lucrând atunci când aveau ceva timp liber. Spre deosebire de ei, oamenii de top lucrează pentru afacerea lor în fiecare zi. Să spunem că, după o evaluare minuţioasă a programului tău, nu poţi dedica decât 10 ore pe săptămână afacerii tale. Ia-ţi un calendar zilnic şi blochează acele intervale orare. Nu uita, munca nu înseamnă îndosariere, să te uiţi pe e-mail sau pe internet. Munca în MLM înseamnă prospectare, prezentări, urmărire (following up), înregistrarea de noi asociaţi, pregătire şi sprijin. La început, ar trebui să-ţi petreci 90% din timp prospectării, prezentărilor, following up-ului şi să înregistrezi oameni noi. Pe măsură ce afacerea ta creşte, poţi să dedici mai mult timp pregătirii (training) şi sprijinului (support). Dar niciodată, vreodată, să nu opreşti prospectarea, pentru că altfel afacerea ta moare.

4.       Fii tenace „în formă continuată”. Cei mai mulţi dintre cei din network marketing renunţă prea devreme. Ei se aşteaptă să facă 10.000 de dolari din prima lună, iar când nu reuşesc, pleacă. Numai că ia ceva timp să-ţi construieşti afacerea MLM. Va trebui să iei contact cu mulţi oameni, să faci multe prezentări şi să suporţi un procentaj mare de refuzuri. Cu toate astea, persoana care este tenace în mod constant va reuşi. Dacă vei duplica un sistem de succes, singurul obstacol care stă în calea succesului este timpul. Când lucrurile arată sumbru, continuă. Mai dă un telefon. Mai vorbeşte cu o persoană. Mai fă un follow-up. Dacă eşti în compania MLM potrivită, nu trebuie să renunţi niciodată pentru că vei avea succes în cele din urmă.

5.       Fă-ţi un milion de prieteni. Sfatul care a avut cel mai mare impact asupra succesului meu în network marketing a fost să merg pe ideea să-mi fac un milion de prieteni, mai curând decât să fac un milion de dolari. Nu poţi fi de succes în network marketing decât dacă îi ajuţi pe alţii să aibă succes. Aşa că du-te şi fă-ţi câţiva prieteni noi pe care să-i ajuţi să aibă succes în afacerea ta. Uită de ce vrei şi ce-ţi trebuie şi ajută-i pe aceşti prieteni. Acest concept se numeşte „conducere a servitorului” (servant leadership) – conduci prin a-i servi pe cei pe care-i conduci. Cu cât îţi faci mai mulţi prieteni şi îi serveşti, cu atât succesul tău în network marketing va fi mai mare.

 

Aceste cinci principii către succes nu sunt decât începutul. Cu siguranță sponsorul tău şi liniile tale superioare au propriile liste, aşa că nu uita să-i întrebi cum au devenit ei de succes. Şi, în final, pricepe aceasta: una este să ai ştiinţa, cu totul altceva este să faci realmente ce ai învăţat. Aşa că fii unul care aplică ce a aflat şi vei vedea cum afacerea şi veniturile tale explodează!

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.