Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2016 ianuarie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

ian

21

Cinci principii către succes în MLM

21. ianuarie 2016 joi

Multi-level marketingul este minunat, arată un material postat de Entrepreneur.com, semnat de Rod Nichols, fiind singura formă de afacere care oferă şanse egale de început tuturor. Cu alte cuvinte, fiecare poate fi de succes în industria lui. Iar cea mai bună parte este că deja alţii au bătătorit calea spre succes, aşa că trebuie doar să observi ce au făcut şi să urmezi pista. Sunt lucruri pe care ai să le tot auzi, cum ar fi principiile către succes în MLM. Iată-le pe cele mai bune cinci:

1.       Lasă-te învăţat. MLM este o afacere a duplicării. Cei care au deja succes vor împărtăşi secretele lor către succes, iar tu trebuie să asculţi şi apoi să faci ce ţi se spune.  Oamenii de succes în MLM au fost pe acolo, au păţit asta – şi au plătit preţul ca să o dovedească – aşa că lasă-te învăţat şi duplică succesul lor.

2.       Dezvoltă-ţi visurile, ţelurile şi obiectivele. Studiile au arătat că foarte puţini oameni şi-au scris undeva visurile şi ţelurile, chiar cei care au atins niveluri mai de succes. Identifică-ţi, mai întâi, visurile. Pentru tine, dacă timpul şi banii nu ar fi obstacole, cum ar arăta viaţa ta? Descrie casa visurilor tale în cele mai mici amănunte. La fel, fă-ţi o imagine în minte despre maşinile, vacanţele, garderoba, stilul de viaţă pe care le visezi, şi tot aşa. Din acele visuri, dezvoltă-ţi ţelurile. Un vis este imaginea de ansamblu, iar ţelurile sunt paşii care te vor duce la visuri. Trebuie să-ţi revizuieşti visurile, ţelurile şi obiectivele în fiecare zi, astfel încât să-ţi poţi decide activităţile zilnice.

3.       Munca. Network marketingul a produs, probabil, mai mulţi milionari decât oricare altă industrie şi, deşi fiecare din acei oameni şi-a clădit afacerea în companii diferite, cu metode diferite, cu toţii au un lucru în comun – munca. MLM nu este o schemă de îmbogăţire rapidă; numai prin muncă asiduă vei putea ajunge bogat. Una din marile diferenţe dintre cei care eşuează şi cei care reuşesc, în opinia mea, este nivelul de muncă. Majoritatea celor care au eşuat şi-au tratat afacerea MLM ca pe un hobby, lucrând atunci când aveau ceva timp liber. Spre deosebire de ei, oamenii de top lucrează pentru afacerea lor în fiecare zi. Să spunem că, după o evaluare minuţioasă a programului tău, nu poţi dedica decât 10 ore pe săptămână afacerii tale. Ia-ţi un calendar zilnic şi blochează acele intervale orare. Nu uita, munca nu înseamnă îndosariere, să te uiţi pe e-mail sau pe internet. Munca în MLM înseamnă prospectare, prezentări, urmărire (following up), înregistrarea de noi asociaţi, pregătire şi sprijin. La început, ar trebui să-ţi petreci 90% din timp prospectării, prezentărilor, following up-ului şi să înregistrezi oameni noi. Pe măsură ce afacerea ta creşte, poţi să dedici mai mult timp pregătirii (training) şi sprijinului (support). Dar niciodată, vreodată, să nu opreşti prospectarea, pentru că altfel afacerea ta moare.

4.       Fii tenace „în formă continuată”. Cei mai mulţi dintre cei din network marketing renunţă prea devreme. Ei se aşteaptă să facă 10.000 de dolari din prima lună, iar când nu reuşesc, pleacă. Numai că ia ceva timp să-ţi construieşti afacerea MLM. Va trebui să iei contact cu mulţi oameni, să faci multe prezentări şi să suporţi un procentaj mare de refuzuri. Cu toate astea, persoana care este tenace în mod constant va reuşi. Dacă vei duplica un sistem de succes, singurul obstacol care stă în calea succesului este timpul. Când lucrurile arată sumbru, continuă. Mai dă un telefon. Mai vorbeşte cu o persoană. Mai fă un follow-up. Dacă eşti în compania MLM potrivită, nu trebuie să renunţi niciodată pentru că vei avea succes în cele din urmă.

5.       Fă-ţi un milion de prieteni. Sfatul care a avut cel mai mare impact asupra succesului meu în network marketing a fost să merg pe ideea să-mi fac un milion de prieteni, mai curând decât să fac un milion de dolari. Nu poţi fi de succes în network marketing decât dacă îi ajuţi pe alţii să aibă succes. Aşa că du-te şi fă-ţi câţiva prieteni noi pe care să-i ajuţi să aibă succes în afacerea ta. Uită de ce vrei şi ce-ţi trebuie şi ajută-i pe aceşti prieteni. Acest concept se numeşte „conducere a servitorului” (servant leadership) – conduci prin a-i servi pe cei pe care-i conduci. Cu cât îţi faci mai mulţi prieteni şi îi serveşti, cu atât succesul tău în network marketing va fi mai mare.

 

Aceste cinci principii către succes nu sunt decât începutul. Cu siguranță sponsorul tău şi liniile tale superioare au propriile liste, aşa că nu uita să-i întrebi cum au devenit ei de succes. Şi, în final, pricepe aceasta: una este să ai ştiinţa, cu totul altceva este să faci realmente ce ai învăţat. Aşa că fii unul care aplică ce a aflat şi vei vedea cum afacerea şi veniturile tale explodează!

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

oct

22

Cei bogati muncesc pentru a invata, oamenii saraci muncesc pentru a castiga

22. octombrie 2015 joi

Robert Kiyosaki:

Tatăl meu sărac obișnuia să-mi spună: ”Un loc de muncă sigur este cel mai important lucru”. Tatăl cel bogat îmi spunea însă ”să înveți este cel mai important lucru”. Sunt cuvintele lui Robert Kiyosaki, care revine cu noi sfaturi pentru cei care vor să devină antreprenori, în cadrul unui articol postat pe Richdad.com.

În filmul Jerry Maguire sunt multe astfel de replici memorabile. Dar există una care mi s-a părut în mod special adevărată, scrie Robert Kiyosaki. Personajul interpretat de Tom Cruise își părăsește locul de muncă bine plătit pentru a pune bazele propriei afaceri, după ce este concediat. El spune atunci  ”Cine vrea să vină cu mine?” Întreaga încăpere a înghețat și oamenii s-au uitat în tăcere la el. În cele din urmă, o femeie spune ”mi-ar plăcea să vin cu tine, dar în trei luni ar trebui să fiu promovată”.

Din nefericire, aceasta este mentalitatea majorității oamenilor când vine vorba de muncă, susține  Kiyosaki. În loc să privească munca precum o oportunitate de a crește și de a învăța, ei o privesc ca pe un rău necesar și încearcă să obțină cât mai mulți bani cu putință din job-ul respectiv.

Tânăr fiind, m-am confruntat cu aceeași decizie ca femeia din Jerry Maguire, scrie Kiyosaki. După ce am absolvit Academia Merchant Marine mă aștepta o frumoasă carieră. Primul meu job a fost la flota de petroliere Standard Oil of California. Câștigam 42.000 $ pe an și munceam doar șapte luni pe an. Tatăl meu cel sărac era fericit, povestește Robert Kiyosaki.

Totuși, după șase luni am demisionat de la Standard Oil și m-am înrolat în Marină. Tatăl cel sărac a fost devastat, dar cel bogat m-a felicitat. M-am alăturat pușcașilor marini pentru a învăța lucruri noi, susține Kiyosaki. Am vrut să învăț să fiu pilot și cum să-i conduc pe alții în situații dificile. Am știut că ceea ce am învățat acolo îmi va fi de mare ajutor în viață și în afaceri.

După ce am încheiat stagiul, am avut ocazia de a obține o slujbă bine plătită ca pilot de avioane comerciale. Dar am decis în schimb să mă angajez la Xerox ca agent de vânzări. Din nou, tatăl meu sărac a fost devastat, iar cel bogat – fericit. Cu toate că aș fi putut avea o viață confortabilă ca pilot, am vrut să învăț arta de a vinde, spune Robert Kiyosaki. Am știut că acele noi lucruri învățate alături de noile abilități de lider dobândite în Marină mă vor îmbogăți.

Tu ce lucruri noi trebuie să înveți pentru a avea o viață plină de bogății?

Eu te ajut... ca impreuna putem face lucruri mari !!!!!!

Iuliana* 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

sep

13

COMPANIA DXN...

13. septembrie 2015 duminică

">

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

aug

27

Oameni de succes au un lucru important în comun.

27. august 2015 joi

Steve Siebold era un student sărac atunci când a început lungul şi greul drum spre îmbogăţire. A studiat vieţile la peste 1.200 de oameni de succes şi a descoprit că toţi aveau un lucru important în comun.

 

 

În ultimii 30 de ani, Siebold le-a luat interviuri la peste 1.200 de persoane bogate şi a descoperit că toţi aveau un lucru în comun: se educau singuri prin lectură.

 

„Mergi în casa unei persoane bogate şi unul din primele lucruri pe care le vei sesiza este o bibliotecă cu cărţi pe care le-a folosit pentru a se educa pentru a avea mai mult succes”, a declarat Siebold, acum un speaker şi trainer cunoscut, autor al cărţii „How Rich People Think”. Printre clienţii lui se numără Volvo, Toyota, Philip Morris, Procter & Gamble şi Johnson & Johnson.

 

De exemplu, al treilea cel mai bogat om din lume, Warren Buffett, a declarat recent că petrece 80% din timpul în care lucrează citind. El a spus că atunci când şi-a început cariera de investitor citea până 600-750 de pagini pe zi. „Uite, nu citim opiniile altora, vrem să aflăm faptele şi apoi să gândim”, spunea el într-un interviu.

Printre autorii preferaţi ai miliardarului se numără Benjamin Graham, Philip Fisher, Jack Welch, John Bogle. După cum se vede, nu sunt autori de romane, ci experţi în management şi economie.

„Clasa mijlocie citeşte romane, tabloide şi reviste de divertisment”, subliniază Siebold.Mai mult, un autor cunoscut a descoperit că doar 6% din persoanele foarte bogate din SUA se uită la reality-show-uri, pe când în cazul celor sărace procentul ajunge la 78%.

 

Bill Gates este un alt miliardar care citeşte foarte mult. El publică, pe site-ul Gatesnotes.com, o listă cu cărţile pe care le-a citit şi le recomandă.
  

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

aug

25

Adevarul despre Network Marketing!

25. august 2015 marţi

Adevarul despre Network Marketing!Te salut si iti spun bine ai revenit!

 


„Tatal meu cel bogat m-a invatat ca unul dintrecele mai puternice concepte in lumea afacerilor este conceptul de «retea».Robert Kiyosaki

Ideea dea scrie articolul de azi mi-a venit de ceva timp, ca urmare a multor intalniri si discutii atat direct fata-in fata cat si pe mail sau in retelele sociale, atat cu persone interesate de realizarea uneor noi surse suplimentare de venit cat si cu personae déjà implicate in afacerile te tip Multilevel Marketing sau simplu spus  MLM.

Cu totii stim ca acest tip de afacere nu este unul nou, ci are o istorie de mai bine de 50 de ani, de  cand in America a inceput sa functioneze prima companie de Network Marketing. Chiar si acum exista insa foarte multe prejudecati sau pareri gresite in legatura cu acest subiect.

Realitatea arata ca acest tip de afacere este unul perfect legal, cu o functionalitate de peste 50 de ani in toata lumea si prin acest sistem o cmpanie isi promoveaza produsele si serviciile printr-o retea de parteneri independenti.

 Cu siguranta mai mult celebru decat cunoscut, criticat de unii si adulat de altii, MLM ul ramane fara indoiala unul din cele mai mediatizate sisteme de marketing din lume.

Robert Kiyosaki, autorul celei mai célèbre carti de educatie financiara “Tatal Bogat, Tatal Sarac” defineste MLM-ul sau Network Marketing-ul ca fiind pe buna dreptate “afacerea secolului 21”.


Cel mai puternic mesaj care reiese din toata suita de carti scrise de Robert Kiyosaki este urmatorul:

 “Asuma-ti responsabilitatea pentru finantele personale – sau obisnuieste- te cu executarea ordinelor primite de la altii pentru tot restul vietii tale. Ori esti un maestru al banilor ori sclavul lor. Alegerea iti apartine.”

In cea mai recenta carte a sa, intitulata “The Business Of The 21st Century”, Kiyosaki descrie acest model de afacere exprimandu-si credinta ca aceasta reprezinta o promisiune viabila pentru construirea unei averi reale pentru un numar mare de persoane.

Cum functioneaza in realitate acest tip de afacere?

In primul rand e important sa stii ca si in Romania acest tip de afacere este reglementat prin Legea nr.650/07.12.2002 pentru aprobarea OUG nr.99/2000 defineşte, la art.42, alin. (1),

Vânzarea directă este acea practică comercială prin care produsele sau serviciile sunt desfăcute de către comerciant direct consumatorilor, în afara spaţiilor de vânzare cu amănuntul, prin intermediul vânzătorilor direcţi, care prezintă produsele şi serviciile oferite spre vânzare, iar la alin.(2), Vânzarea prin reţele – multilevel marketing – este o formă a vânzării directe prin care produsele şi serviciile sunt oferite consumatorilor prin intermediul unei reţele de vânzători direcţi care primesc un comision atât pentru vânzările proprii, cât şi pentru vânzările generate de reţelele de vânzători direcţi pe care i-au recrutat personal.”

De asemenea din punct de vedere fiscal atat ca persoana fizica cat si ca persoana juridica, toti cei implicati in acest tip de afacere au posibilitatea de a lucreze in legalitate si sa-si declare veniturile astfel realizate in mod simplu si onest. Nu am sa intru in amanunte acum insa voi reveni intr-un alt articol cu acest subiect.

Asadar cum functioneaza ?

Modul de functionare este descries inca de la inceput in denumirea sa Multilevel Marketing, adica acest gen de activitate utilizeaza o structura formata din persoane dispuse pe mai multe niveluri cu scopul  de a transmite bunuri si servicii de la producator la consumator, folosind contactul direct de la om la om .

Remunerarea acestei activitati se face printr-un comision, distribuit la fiecare nivel al structurii, in baza planului de marketing si a planului de cariera promovate de compania respectiva intr-un mod transparent.

Avantajele principale al acestui tip de afacere sun costurile de start reduse comparative cu o afacere clasica, a carei costuri de initiere sunt relative ridicate avand in vedere ca ele implica chirie, echipamente, stoc de marfa, personal, etc. Asadar afacerea detip MLM  reprezinta o alternative interesanta, simpla si profitabila, fata de o afacere clasica care este mult mai complicate si costisitoare.

Pentru a demara propria afacere in system MLM investitia initiala este redusa, si inceputul activitatii este acelasi pentru fiecare partener.

Un alt avantaj al unei afaceri MLM este acela ca in continuare iti poti desfasura activitatea de baza care iti asigura existent, iar in afara orelor de program iti poti construi o baza solida pentru a realize un venit suplimentar si in timp pe masura ce iti dezvolti afacerea obtii chiar si un venit pasiv di actvitatea echipei pe care o construiesti.

Cu siguranta ti s-a intamplat ca una din cunostintele tele sa iti relateze cu entuziasm despre un produs sau serviciu pe care l-a testat sau l-a folosit personal si in plus ti-a imparasit despre un stil de viata caci practic despre asta e vorba in Network Marketing, si anume despre pregatirea si dezvoltarea personala, indepandenta, timp liber, lidership, recunoastere.

Un alt avantaj al acestui tip de afacere este faptul ca nu necesita investitii mari pentru reclama, aceasta este facuta de la om la om, atat in intalnirile fata in fata cat si online.

Prima intalnire va fi cu o persoana la fel ca si tine care devine interesata de serviciul sau produsul innovator si util si care doreste sa impartaseasca si altora bucuria descoperirii lui. Simplu, firesc si natural ca insasi natura umana.

Mi s-a adus in discutie ce e drept nu de foarte multe ori idea conform careia Network Marketingul aste o schema priamidala.

Cu siguranta poate si tu ai sa ma intrebi acest lucru.

Ei bine raspunsul e unul singur si categoric NU.

Federatia Internationala a Asociatiilor de Vanzare Directa defineste o schema piramidala ca fiind o “schema in care fiecare persoana recrutata plateste o taxa de inregistrare in scopul de a primi in viitor bani sau alte avantaje care deriva din taxa de inregistrare a altor persoane recrutate pe parcurs, si nu din vanzarea produselor catre consumatori.”

Asa cum am mai spus de altfel, afacerile de tip MLM sunt un mijloc de a face comert legal ca si in comertul conventional. In ambele cazuri produsele, serviciile sunt promovate adica oferite, vandute si consummate.

Comisioanele castigate de parteneri din vanzari sunt castigate oadata cu venitul realizat de companie. Produsele sau serviciiletrebuie sa se”miste” in caz contrar nimeni nu va fi platit.

La polul opus, sistemele piramidale se construiesc de la varf la baza si numai cei care intra in sistem de la inceput raman aproape de varf.

In Network Marketing toti partenerii din retea sunt castigatori pentru ca fiecare are aceleasi sanse de a ajunge in top si de a-si construi o afacere, altfel spus varful este  sufficient de incapator pentrua-I cuprinde pe toti partenerii care au dorinta si ambitia de a ajunge in acea pozitie.

Cand esti partener de afaceri intr-o structura MLM construiesti practic o retea prin care sunt distribuite produsele sau serviciile.

A vinde in MLM inseamna de fapt a imparti, a darui cu entuziasm si dedicare, pasiune.

Pentru a avea cu adevarat success in MLM este important sa Sponsorizezi adica sa oferi si altora oportunitatea afacerii, sa ii instruiesti si sa ii coordonezi.

Principiul de baza este sa iti construiesti o echipa, sa devii lider, iar partenerii tai sa daruiasca si sa ofere mai departe putin cate putin. Aceasta este metoda de succes, mult mai buna decat aceea de a facetotul de unul singur.

Asadar, Sponsorizarea este acel lucru care face diferenta in acestt tip de afacere.

SPONSORIZAREA reprezinta dorinta, vointa, pasiunea de a-I sprijini pe altii sa isi construiasca propria afacere, este inima afacerii.

Pe masura ce te dezvolti, te transformi intr-o persoana de afaceri independenta si plina de success.

Rolul primordial al Sponsorului ca partener de afaceri este acela de a te indruma spre success pas cu pas oricand ai nevoie de sprijinul si experienta sa.


In Network Marketing, cand Sponsorizezi pe cineva, tu esti in esenta Partenerul lui sau si un mentor pe viata. Chiar si dupa ce il inveti practicile si el devine Liderla nivel inalt, intotdeauna el se va uita spre tine ca spre un compas pentru fibra morala, responsabilitate si dedicare. Mai mult ca in afacerea traditionala, Network Marketing se invarte in jurul increderii dintre SPONSOR si PARTENERII sai.


Responsabilitatea este de ambele parti, promovarea onesta, corecta si cinstita a produselor si serviciilor, revine tuturor partenerilor dar si companiei astfel organizata, care la randul ei asigura intregul know-how din punct de vedere legislativ (prevederi contractual, procedure de lucru), training-ul (instruirea permanenta pentru cunoasterea produselor si serviciilor, abilitati de vanzare, dezvoltare personala si leadership, motivarea si recunoasterea rezultatelor) si logistic, intr-un mod efficient si transparent.

De mai bine de 20 de ani si in Romania a aparut necesitatea ca multe companii sa se organizeze astfel pentru a-si desfasura in conditii optime activitatea.

Odata cu  dezvoltarea acestor afaceri MLM si in tara noastra, a  crescut  gradul de informare precum si nivelul de cunostinte din punct de vedere al educatiei financiare a intregii populatii, al economisirii si al protejarii riguroase a valorilor umane si material, prin valentele acestui sistem de Network Marketing, informatia ajunge extrem de usor la oameni, ajunge sa cuprinda mase largi de oameni astfel incat sistemul este binevenit, inclusiv in cadrul serviciilor financiare si in special al celor care protejeaza si sporesc averea fiecaruia in parte.

Imi vine in minte acum momentul in care unul din cei mai puternici oameni ai lumii, un fost Presedinte al SUA, Bill Clinton, a fost invitat de Asociatia Vanzarior Directe din SUA (la care sunt membre mai toate companiile organizate in sistem MLM), a spus urmatoarele, citez:

Consolidaţi ţara şi economia, nu doar prin eforturile depuse pentru succesul propriu, ci oferind şi celorlalţi oportunităţi. Sunteţi astfel parte dintr-o mişcare globală care promovează întreprinderile şi recompensează iniţiativa individuală.”

Cum si noi la randul nostru putem invata si aplica ceea ce altii fac  demulta vreme, este momentul sa stimulam valorile, sa incurajam initiativele in afaceri, sa ne redobandim creativitatea si sa ne imbunatatim astfel stilul de viata.

M-a intrebat la un moment dat un cunoscut de al meu de ce eu care sunt de profesie economist , un om de analiza am ales sa devin partener de afaceri intr-o companie organizata in sistem MLM, si mai ales de ce sunt pentru Network Marketing in general, imi amintesc si acum raspunsul pe care i  l-am dat :

aceasta activitate urmareste modelul natural de comunicare intre oameni, fara publicitate agresiva pe toate canalele de media, fara fortari si impuneri, fara target biciuitor, doar obisnuinta de a face recomandari.”

Fiecare om face recomandari celor din jur pentru tot ce-i place lui.

Fie ca se lauda, fie ca a fost placut impresionat si incantat.

Asadar, Network Marketing-ul/MLM ul  este singurul sistem 100% win-win, in oricare forma a lui, mai mult sau mai putin evoluata, prin care esti rasplatit pentru „efortul” recomandarilor tale, adica nu pentru corvoada si stresul asumat la un job clasic, ci pentru placerea ta.

 Asa-i ca este genial?

Cu prietenie...Iuliana;

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.