Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2020 iunie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

apr

20

Este nevoie de stil pentru o viata plina de succese ?

20. aprilie 2017 joi

Da este si zic asta pentru ca daca nu ai un stil de viata sanatos  nu ai nimic in afara de mintea ta care iti reporseaza mereu ceva ..ba ca nu  ai aia si altul are ..ba ca nu stiu  cee ....

Este foarte important sa ai un stil de viata sanatos .Din pacate in Romania nu prea suntem invatati de asa ceva. Conceptul de viaţă in România e cam aşa: Înveţi cât eşti tânăr, faci facultatea, tragi din greu să ai cât mai multe într-un CV ca să poţi să găseşti un loc de muncă bun(asta daca a dat nu stiu ce noroc peste tine) apoi te însori şi faci copii.Ti-ai dori la inceput sa faci ceva cum ar fi o vacanta nu stiu pe unde sau altele, unele persoane care au deja o famile reusesc asta pentru ca nu se tem sa iasa din zona de confort.Dar cei mai „invechiti” zic : Ce imi trebuie mie vacanta ? nu o sa fac nimic decat sa cheltuiesc banii care ii strang sa imi fac o casa frumoasa  si mare. Toti stiu ca avand acest gand niciodata nu o sa iti mai permiti nimic …Din cauza ca omul de rand baga toti banii in casa si masina nu isi mai permit adevaratele placeri ale vietii. La ce bun sa stai intr-o casa cu etaj daca iarna nu poti iesi din camera unde ai caldura ??

Asa ajungi sa ai o viata plictisitoare.Trebuie sa ai curajul sa schimbi asta …sa ai curaj de a face ceva nou..sa iti schimbi stilul si conceptul de viata..sa ai curaj sa fii diferit de ceilalti.

Sunt sigur ca si tie ti s-a intamplat cel putin odata sa fi vrut sa mergi  imbracat diferit undeva sau cu o freza diferita.Ce s-a intamplat de nu ai plecat de acasa  asa ? normal ti-a fost frica ca ceilalti vor rade de noua ta imagine sau ca vei iesi prea tare in evidenta.Ei bine toate astea nu au sa se intample daca tie iti place noua ta imagine.In mintea noasta e tabacita o idee ..aia de a fi la fel ca ceilalti si asta nu ne permite sa iesim din zona de confort si sa incercam ceva nou.

Ca sa ai parte de succese ai nevoie de vise , idealuri , motivatie ,vointa si stil. Daca vrei sa ai un stil de viata sanatos si plina de bucurii poti obtine aici in echipa DXN Family....te astept  cu multa placere.... va iubesc Iuliana

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.