Acest website foloseşte cookie-uri. Mai multe informaţii.
 • ganoderma ganoderma-text ÎN CHINA ESTE CONSIDERATĂ
  DE MII DE ANI CA O PLANTĂ
  MEDICINALĂ EXTREM DE EFICIENTĂ.
  PLANTĂ MEDICINALĂ, CARE NU
  ARE EFECTE SECUNDARE NICI CHIAR
  DUPĂ UN CONSUM ÎNDELUNGAT.
  ÎMBUNĂTĂŢEŞTE STAREA GENERALĂ
  ŞI CAPACITATEA DE AUTOVINDECARE
  A ORGANISMULUI.
 • ganoderma MODELUL "ONE DRAGON" ÎNTREGUL PROCES

  DE LA PRODUCŢIE PÂNĂ LA VALORIFICARE

  ESTE CONTROLAT DE COMPANIE.
 • ganoderma REALIZEAZĂ-ŢI
  VISELE TALE CU DXN!
  INSISTĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA! FII INDEPENDENT

  DIN PUNCT DE VEDERE MATERIAL!
  TRĂIEŞTE LA UN NIVEL DE TRAI MAI RIDICAT! REALIZEAZĂ-TE PE TINE ÎNSUŢI!
video ALĂTURAŢI-VĂ
ACUM!
2020 iunie
Lu Ma Mi Jo Vi Sb Du

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

Abonare la newsletter

Prenume:

E-mail:

Prezentarea produselor
Oportunitate de afacere

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit text nou!

Te vom apela!

Dacă doreşti să vorbeşti, cu mine personal sau cu colegii mei, despre această afacere, te rog să completezi câmpurile de mai jos:
Numele tău:

 

Please enter your country code next to your phone number!

numărul tău de telefon:

 

adresa ta de Skype:

 

sau adresa ta de email:

 

şi introduceţi textul din imagine!

captcha
Solicit un nou text!

 

nov

27

CUM SA REUSESTI IN NETWORK MARKETING??

27. noiembrie 2017 luni

Cum să reușești în Network Marketing este ceea ce mulți dintre novici doresc să afle. Iată ce informații și sfaturi oferă WIKI HOW:

Network Marketingul, cunoscut și sub numele de Multi-Level Marketing (MLM), este un model de business unde contractorii independenți își cumpără intrarea într-o companie și apoi câștigă comisioane din produsele pe care le vând. Profesia este atrăgătoare pentru mulți pentru că pot fi proprii lor șefi, își stabilesc propriul program, și muncesc pentru propriul lor succes. Este nevoie de un mare angajament, însă network marketingul poate fi o carieră foarte lucrativă.

În Partea 1 a acestei mini-serii am discutat despre cum să găsești compania potrivită pentru tine.

În Partea a 2-a am vorbit despre ce ar trebui să faci când începi lucrul cu compania aleasă.

În ultima parte vom aborda subiectul construirii rețelei și, implicit, a afacerii tale.

Partea a 3-a – Cum îți construiești rețeaua

1. Recrutează noi membri. Așa cum și tu ai fost recrutat de o companie de network marketing și tu va trebui să recrutezi la rândul tău membri în echipa ta dacă vrei să ai succes. Fii tot timpul atent la posibilele oportunități care ar putea fi de valoare în echipa ta. Nu ar fi o idee rea să apelezi la o firmă de recrutare. Nu uita că îți dorești un om sociabil, un bun om de vânzări și un teamplayer care să coopereze cu tine.

2. Pregătește-ți recruții eficient. Dacă recruții au succes, faci mai mulți bani, așa că ar trebui să fii pregătit să le oferi training. Asta ar putea să îți consume destul timp, chiar până la câteva săptămâni. Dar ar trebui să înțelegi că acum construiești o echipă și este în interesul tău să petreci suficient timp pentru a te asigura că recruții tăi sunt suficient de competenți pentru a porni singuri la drum.

3. Oferă membrilor echipei tale comisioane bune. Oferindu-le recompense bune recruților tăi te asiguri că sunt motivați să vândă. În acest fel vor câștiga mai mulți bani pentru ei și pentru tine. În plus, îi va ține aproape de tine mai mult timp, ceea ce e un lucru bun pentru tine – vrei să păstrezi oameni de vânzări talentați în echipa ta așa păstrează succesul afacerii tale.

4. Apelează la consultanți pentru rețeaua ta. Nu uita! Tu ești responsabil pentru tot ceea ce înseamnă să conduci o afacere – taxe, impozite, legi etc. Este bine să colaborezi cu un contabil și un avocat pentru a te să îți conduci afacerea în cel mai bun mod cu putință.

Te astept  in  echipa mea  sa facem visurile sa devina realitate...   va  iubesc.....

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

iul

7

Comertul electronic in Romania in continua crestere..

7. iulie 2017 vineri

Comerțul online din România a înregistrat în 2016 cea mai mare creștere din Europa, de 38%, mai mult decât dublu față de media europeană, de 15%, anunță Asociația Română a Magazinelor Online din România (ARMO), citând rezultatele Raportului european privind comerțul electronic publicat recent de organizația Ecommerce Europe.

România se numără printre țările cu cea mai mică pondere a persoanelor care fac cumpărături online, mai arată studiul, însă, cu toate acestea, ARMO estimează că, în acest an, comerțul online din România va depăși 2,5 miliarde de euro și are potențialul de a-și dubla valoarea până în 2020, cu condiția creșterii investițiilor și a suportului autorităților pentru dezvoltarea aptitudinilor digitale în rândul populației, coroborată cu cea a infrastructurii digitale.

„Evoluția comerțului online în România este încurajatoare, însă avem nevoie de investiții în forța de muncă, în dezvoltarea de aptitiduni digitale, dar și a infrastructurii, fundamentale pentru asigurarea unui ritm bun de creștere, nu doar a comerțului online, ci a economiei, în general", a declarat Florinel Chiș, director executiv Asociația Română a Magazinelor Online.

Anul trecut, comerțul electronic a totalizat 2,05 miliarde de euro în România. La nivel european, creșterea a fost de 15% până la o valoare de 530 miliarde de euro. Țările din Europa Centrală și de Est au obținut cea mai mare creștere a vânzărilor online în 2016.Astfel, comerțul electronic în Slovacia și Estonia a crescut cu 35%, Ucraina a înregistrat o creștere de 31%, iar în Polonia și Bulgaria a crescut cu 25%. Marea Britanie conduce topul țărilor din vestul Europei, generând anul trecut aproximativ 33% din vânzările online europene.

De altfel, pe piețele mature, ponderea persoanelor care cumpără online este cea mai ridicată: 87% în Marea Britanie, 84% în Danemarca și 82% în Germania. Pentru anul curent, studiul anticipează menținerea ritmului de creștere pentru comerțul online la nivel european, respectiv 14%, până la o valoare de 602 miliarde de euro.

Pentru România, ARMO estimează o creștere de 24%, la peste 2,5 miliarde de euro.

De asemenea, raportul relevă că, la nivel european, proporția companiilor cu mai mult de 10 angajați care au un site web este în continuă creștere: de la 67% din totalul companiilor de retail în 2010, la 77% în 2016. Cu toate acestea, doar 18% vând prin intermediul site-ului web.

Cumpărăturile online sunt mai populare în rândul tinerilor - două treimi dintre persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 24 de ani cumpără frecvent online, față de doar o treime dintre persoanele cu vârste cuprinse între 55 și 74 de ani.  Alege si tu  oportunitatea de a face cumparari on-line. Accesezi pagina web. Alegi produsele si in 2 zile lucratoare ajung la tine , chiar pe masa ta.. SUCCES.

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

iun

5

Viziteaza Malayzia in 2018

5. iunie 2017 luni

visit_malaysia_promotion-ro-1-2_540visit_malaysia_promotion_2018-1_540

 

DESCRIEREA CAMPANIEI DE ÎNREGISTRARE

IUNIE 2017

 

1.       Înscrie în perioada 1 - 30 iunie 3 membri direcți, care odată cu înscrierea achiziționează pe o singură factură și pe un singur cod  produse de minim 100 PV.

 

2.       Campania poate fi validată cu următoarele modalități de plată în ultima zi a campaniei, în data de 30 iunie 2017:

-          cu transfer bancar în cazul comenzilor efectuate şi a căror plată intră în contul nostru bancar până la ora 12:00

-          cu ramburs în cazul comenzilor efectuate până la ora 12:00

-          în numerar la DXN Shop până la ora 17:00

 

3.       Cu prima ta comandă din luna iulie vei primi următorul pachet cadou:

 • 1 buc. try pack,
 • 1 buc. coffee try pack,
 • 1 buc. extra coffee try pack,
 • 1 buc. good morning try pack

4.       În cazul înscrierii a 6 direcți vei primi 2 pachete cadou, la 9 direcți 3 pachete cadou, s.m.d.

 

5.      Pachetul cadou nu are puncte valorice și nici valoare SV.

 

6.       Sponsorul beneficiează de promoție doar după ce noii înscriși au preluat și achitat contravaloarea comenzii.

 

7.      Pachetul cadou se comandă de către cei calificați în luna iulie. Vă recomandăm ca odată cu comanda din iulie să comandați și pachetul cadou, pentru a evita costurile de transport. Valoarea pachetului nu se ia în calcul la valoarea comenzii.

 

8.       La calificare sunt luați în considerare doar membrii nou înscriși cu domiciliul în Romania, care odată cu înscrierea au achiziționat prima comandă de minim 100 PV în România. Aceasta poate fi pachet DSP sau achiziționarea diferitelor produse odată cu înscrierea.

 

9.       La această calificare și sponsorul trebuie să fie membru din România, cu adresă de livrare în România.

 

10.   Lista celor calificați va fi afișată în intranet la începutul lunii iulie în meniul Noutăți.

 

11.   Această campanie este o oportunitate excelentă de a participa la „Promoția Vizitează Malaysia".

 

Mult succes și mulți noi colegi!

 

 

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

apr

20

Este nevoie de stil pentru o viata plina de succese ?

20. aprilie 2017 joi

Da este si zic asta pentru ca daca nu ai un stil de viata sanatos  nu ai nimic in afara de mintea ta care iti reporseaza mereu ceva ..ba ca nu  ai aia si altul are ..ba ca nu stiu  cee ....

Este foarte important sa ai un stil de viata sanatos .Din pacate in Romania nu prea suntem invatati de asa ceva. Conceptul de viaţă in România e cam aşa: Înveţi cât eşti tânăr, faci facultatea, tragi din greu să ai cât mai multe într-un CV ca să poţi să găseşti un loc de muncă bun(asta daca a dat nu stiu ce noroc peste tine) apoi te însori şi faci copii.Ti-ai dori la inceput sa faci ceva cum ar fi o vacanta nu stiu pe unde sau altele, unele persoane care au deja o famile reusesc asta pentru ca nu se tem sa iasa din zona de confort.Dar cei mai „invechiti” zic : Ce imi trebuie mie vacanta ? nu o sa fac nimic decat sa cheltuiesc banii care ii strang sa imi fac o casa frumoasa  si mare. Toti stiu ca avand acest gand niciodata nu o sa iti mai permiti nimic …Din cauza ca omul de rand baga toti banii in casa si masina nu isi mai permit adevaratele placeri ale vietii. La ce bun sa stai intr-o casa cu etaj daca iarna nu poti iesi din camera unde ai caldura ??

Asa ajungi sa ai o viata plictisitoare.Trebuie sa ai curajul sa schimbi asta …sa ai curaj de a face ceva nou..sa iti schimbi stilul si conceptul de viata..sa ai curaj sa fii diferit de ceilalti.

Sunt sigur ca si tie ti s-a intamplat cel putin odata sa fi vrut sa mergi  imbracat diferit undeva sau cu o freza diferita.Ce s-a intamplat de nu ai plecat de acasa  asa ? normal ti-a fost frica ca ceilalti vor rade de noua ta imagine sau ca vei iesi prea tare in evidenta.Ei bine toate astea nu au sa se intample daca tie iti place noua ta imagine.In mintea noasta e tabacita o idee ..aia de a fi la fel ca ceilalti si asta nu ne permite sa iesim din zona de confort si sa incercam ceva nou.

Ca sa ai parte de succese ai nevoie de vise , idealuri , motivatie ,vointa si stil. Daca vrei sa ai un stil de viata sanatos si plina de bucurii poti obtine aici in echipa DXN Family....te astept  cu multa placere.... va iubesc Iuliana

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

mar

22

CIP - Car Incentive Program

22. martie 2017 miercuri

logo_carincentiveprogramdxn-01_200


CIP - Car Incentive Program
Program de stimulare auto

 

 

Condiţii de calificare:

 

Perioada promoţiei/Durata: 01. octombrie 2016. - 30. septembrie 2020. (4 ani)

 

Ţările participante la această promoţie sunt: Austria, Bulgaria, Cehia, Spania, Grecia, Ungaria, România, Slovacia, Polonia, şi ţări europene "Networker".

 

 

Termeni şi condiţii generale:

 

- Promoţia se adresează tuturor membrilor înscrişi în UE.

 

- Perioada promoţiei: 01. octombrie 2016. - 30. septembrie 2020. (4 ani)

 

- În cadrul acestei promoţii vor fi luaţi în considerare doar membrii nou înscrişi şi punctele valorice realizate în Europa.

 

- Punctele valorice ale pachetului IOC nu sunt luate în considerare în calificarea la programul de stimulare auto.

 

- Stimulentul va fi plătit lunar în conformitate cu regulile de plată a bonusului şi nu poate fi transferat unui alt membru necalificat sau unui alt membru calificat.

 

- DXN îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile, inclusiv perioada promoţiei, fără notificare prealabilă.

 

Europa - Program de stimulare auto

 

 

 

1. Condiţii de calificare

 

Luna

Calificare

Stimulent auto
(EUR)

PPV

Nou înscris direct cu minim 100PPV puncte valorice lunare

PGPV

(puncte valorice personale de grup)

1

>= 400

>= 1

>= 1,000

-

2

>= 400

>= 1

>= 2,000

-

3

>= 400

>= 1

>= 3,000

150

 

Notă:

 

 1. Pentru calificare trebuie îndeplinite condiţiile de mai sus 3 luni consecutive.
 2. În cazul în care condiţiile de mai sus sunt îndeplinite au dreptul la 150 euro stimulent pentru luna respectivă.
 3. Poziţia de calificare se menţine până când condiţiile de mentenanţă sunt îndeplinite în lunile următoare:

 


2. Condiţii de mentenanţă:

 

PPV

Nou înscris direct cu minim 100PPV puncte valorice lunare

PGPV

(puncte valorice personale de grup)

Stimulent auto
(EUR)

>= 400

>= 1

>= 1,000

PGPV x 5% sau

Maxim EUR500

 

Notă:

 

 1. Pentru a avea drept la stimulentul auto de 36 de luni în fiecare lună trebuie îndeplinite condiţiile descrise la punctul 2.
 2. Modul de calcul lunar a stimulentului auto: PGPV în luna respectivă x 5%

 

 

                        Exemplu: 2,500  PGPV x 5% = EUR 125

 

                        Valoarea maximă a stimulentului achitată lunar: 500 euro.

 3. Compania va plăti stimulentul timp de 36 de luni cu condiţia îndeplinirii în fiecare lună a Condiţiilor de mentenanţă pe parcursul perioadei promoţionale.

4. Dacă în luna respectivă una din cele 3 condiţii sus menţionate nu este realizată membrul va fi descalificat.

5. Pentru recalificare trebuie îndeplinite Condiţiile de calificare descrise la punctul 1.

6. În cazul în care cineva îndeplineşte în mod continuu condiţiile programului de 36 de luni, poate participa din nou la program dacă îndeplineşte condiţiile de calificare descrise la punctul 1.

 

 

3.  Perioada promoţiei

 

1.    Perioada de 36 de luni începe cu luna următoare calificării.

 

Exemplu: dacă un membru se califică la stimulentul de 150 euro în decembrie 2016 atunci perioada de 36 de luni va fi începând cu  ianuarie 2017 şi va dura până în decembrie 2019.

 

2.    Perioada promoţiei: 1 octombrie 2016. - 30. septembrie 2020. După această perioadă promoţia se consideră încheiată. După această perioadă nu vor fi plătite stimulentele lunare, nici în cazul în care încă nu s-a terminat perioada de calificare de 36 de luni a unui membru.

 

4. Exemple:

 

Tabelul de mai jos prezintă cazurile de calificare/descalificare, precum valorile stimulentului.

 

Nr.

Lună

PPV

Nou înscris direct cu minim 100PPV puncte valorice lunare

PGPV

 

Stimulent auto


(EUR)

Perioada de 36 de luni

Observaţie

Calificat

Recalificat

Mentenanţă

Descalificare

1

Oct 2016

400

1

1,000

-

 

 

2

Noi 2016

400

1

2,000

-

 

 

3

Dec 2016

400

1

3,000

150

Dec 16 - Ian 20

Calificat

 

4

Ian 2017

400

1

2,000

100

 

Mentenanţă

 

5

Feb 2017

400

3

1,000

50

 

Mentenanţă

6

Mar 2017

400

1

900

-

 

Descalificare

7

Apr 2017

400

1

1,500

-

 

 

8

Mai 2017

400

1

2,100

-

 

 

9

Iun 2017

400

1

3,500

150

Iun 17 - Mai 20

Recalificat

 

10

Iul 2017

400

2

4,000

200

 

Mentenanţă

11

Aug 2017

400

1

1,100

55

 

Mentenanţă

12

Sept 2017

400

0

2,500

-

 

Descalificare

13

Oct 2017

400

1

2,000

-

 

 

14

Noi 2017

400

1

1,800

-

 

 

15

Dec 2017

400

1

3,000

-

 

 

16

Ian 2018

400

1

3,000

150

Ian 18 -Dec 20

Recalificat

 

17

Feb 2018

399

1

3,000

-

 

Descalificare

18

Mar 2018

400

1

1,000

-

 

 

19

Apr  2018

400

1

2,000

-

 

 

20

Mai 2018

400

1

3,000

150

Mai 18 -  Aug 20

Recalificat

 

21

Iun 2018

400

1

5,000

250

 

Mentenanţă

22

Iul 2018

400

1

8,000

400

 

Mentenanţă

23

Aug 2018

400

1

10,000

500

 

Mentenanţă

24

Sept 2018

400

1

12,000

500

 

Mentenanţă

Max. plătibil 500Euro

25

Oct 2018

400

1

8,000

400

 

Mentenanţă

26

Noi 2018

400

1

11,000

500

 

Mentenanţă

27

Dec 2018

400

1

2,000

100

 

Mentenanţă

 

Notă:

 

1. Să presupunem că perioada Programului de stimulare auto este 1. octombrie 2016. - 30. septembrie 2020. Dacă un membru îndeplineşte în mod continuu condiţiile de calificare şi după ianuarie 2018 poate beneficia de stimulent până la sfârşitul promoţiei, adică septembrie 2020.

DXN Facebook Share Distribuie pe Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.